Het Labyrint

Thema 2023:
Het labyrint is HET familie uitje van de zomer. Je zult er een dag vol verwondering en verrassingen beleven. Elk jaar nemen nieuwe sprookjesfiguren, een nieuw verhaal, nieuwe personages en decors je mee voor een magisch avontuur, 100% natuur.

Naast de adembenemende zoektocht in het labyrint, geanimeerd door acteurs, is er ook “het labyrint van de 13 proeven” waar alle zintuigen op scherp worden gesteld ! Door het geheim van een gigantische Chinese puzzel te ontsluieren en vele andere kleine uitdagingen aan te gaan kan je de draad van Ariadne maken die je uit het labyrint zal leiden.
Op de gigantische glijbaan glij je met een vaart van de hoge uitkijktoren naar beneden.
De doolhof van de kleintjes: boordenvol plezier voor 3 tot 8 jaar.
Het doolhof van deuren en de donkere wereld: een wirwar van 2000 m2 houten steegjes vol met mysterieuze poorten die geopend worden door puzzels op te lossen. Het “blind” parcours en het “blote voeten” parcours prikkelen alle zintuigen.
De tuin met beroemde labyrinten, het labyrint van biodiversiteit, biologische groentetuinen, het pompoenenveld van pompoenen, het restaurant met lokale producten en de “fairtrade” bar, ??? zoveel plekken om een ​​geslaagde dag met familie of vrienden door te brengen .

Datum

jul 01 2023 - okt 01 2023
Expired!

More Info

Read More

Locatie

Barvaux-sur-Ourthe
Read More
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *