Brocante des bergers de l’Ourthe

De 33e Grande Brocante des Berges de l’Ourthe in Hamoir is een niet te missen evenement voor alle liefhebbers van unieke vondsten en verborgen schatten. Deze jaarlijkse vlooienmarkt langs de schilderachtige oevers van de Ourthe trekt elk jaar honderden bezoekers op zoek naar ongewone vondsten en koopjes.

Het evenement wordt met zorg en passie georganiseerd door een toegewijd team en belooft dit jaar een levendige en vriendelijke sfeer, met exposanten uit alle lagen van de bevolking die een breed scala aan vintage items, verzamelobjecten, antiek, handwerk en nog veel meer aanbieden. Of je nu een fervent verzamelaar, koopjesjager of gewoon op zoek naar inspiratie bent, de Grande Brocante des Berges de l’Ourthe zal je overtuigen met zijn authentieke charme en warme sfeer.

Naast de ongelooflijke diversiteit aan kraampjes kunnen bezoekers genieten van een heleboel entertainment, eetkraampjes met lokale specialiteiten en de uitzonderlijke natuurlijke omgeving die de groene oevers van de Ourthe bieden. Of je nu met je gezin, met vrienden of alleen komt, deze dag belooft een heleboel ontdekkingen en pleziertjes te worden.

 

Datum

aug 04 2024

Locatie

Hamoir