Spelwandeling Totemus “Stenen & Legenden”

Ontdek La Roche-en-Ardenne op een leuke en interactieve manier! Ga met een echte levensgrote schattenjacht te voet op avontuur door raadsels op te lossen en vind waar de Totem verborgen is.

Welkom in La Roche-en-Ardenne! Dit charmante stadje, gelegen in een lus van de Ourthe, is omgeven door bossen en wordt gedomineerd door de ruïnes van zijn feodale kasteel. Ontdek zijn geschiedenis en zijn legendes, bewonder de prachtige uitzichtpunten en laat u overweldigen door de natuur. Deze speurtocht geeft u een geweldige ervaring met familie en vrienden, waarbij u prachtige plekken in de stad ontdekt. Opgelet: sommige passages kunnen modderig of zeer glad zijn. Wij raden u aan geschikt schoeisel mee te nemen en zeer voorzichtig te zijn op bepaalde paden! Niet ver van het Maison du Tourisme zijn talrijke gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Op eenvoudig verzoek, voor of na de speurtocht, krijgt u de badge van de provincie Luxemburg in het Maison du Tourisme (7 dagen per week geopend van 9.30 tot 17.00 uur).

Een gratis te downloaden applicatie die gratis toegang geeft tot een netwerk van verbonden wandelingen in de vorm van speurtochten, om originele en onvergetelijke ervaringen op te doen in uitzonderlijke gebieden! www.totemus.be Geen kinderwagens.

De jacht is 100% gratis ! Om deel te nemen aan onze jachten, download de app op uw smartphone : https://totemus.be/

15 Place du Marché
6980 LA ROCHE-EN-ARDENNE
Tél. +32(0)84 36 78 37
Tél. +32(0)84 36 77 36
info@coeurdelardenne.be
http://www.coeurdelardenne.be

Datum

apr 01 2023 - dec 31 2025
Ongoing...

Locatie

La Roche-en-Ardenne
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *